Uprawa 2020 Wysokobiałkowa żółta soja Opakowanie: 25 kg pleciony worek
PP, 20 MT/20 FCL (bez palet) Okres trwałości / przechowywanie: Gwarantowana jest przez 2 lata od daty produkcji, jeśli jest przechowywana w chłodnym, suchym i dobrze wentylowanym pomieszczeniu zamknięte oryginalne opakowanie. Śruta sojowa jest najczęściej stosowaną paszą białkową roślinną w produkcji pasz dla zwierząt. Soja jest wysyłana do rozdrabniania w celu uzyskania oleju i makuchu, które następnie są wysyłane do ekstrakcji w celu usunięcia pozostałości oleju i uzyskania mączki. Śruta sojowa jest uważana za wyższą niż inne śruty oleiste ze względu na wysoką zawartość białka. Surowiec Soja bez GMO. Dodatkowe informacje Posiłek souabean: Użyj bydła, kurczaka, psa, ryby Rodzaj mączki sojowej Białko 46% Min. Port wysyłki Kapsztad / Durban / Port Elizabeth Wilgotność (%) 10% Maks. domieszka (%) 1% maks. Opakowanie zgodnie z wymaganiami kupującego OEM Przyjęta śruta sojowa, olej < 5%, białko 46% + olej Produkt uboczny wytwarzania oleju uzyskiwany przez ekstrakcję nasion soi (Glycine max (L.) Merr.), z częściową reintrodukcją łusek. Ten produkt ma niską zawartość oleju resztkowego i wynika z mechanicznego nacisku, po którym następuje ekstrakcja rozpuszczalnikiem. Powinien zawierać około 46% (pokarm) białka + olej.
Show original tekst
Odmiana:
strączkowa
Kaliber:
brak danych
Dostępne ilości:
50 - 100 t
Opakowanie:
brak danych
Kraj pochodzenia:
Holandia
Cena:
Do uzgodnienia
Opis:
Uprawa 2020 Wysokobiałkowa żółta soja Opakowanie: 25 kg pleciony worek
PP, 20 MT/20 FCL (bez palet) Okres trwałości / przechowywanie: Gwarantowana jest przez 2 lata od daty produkcji, jeśli jest przechowywana w chłodnym, suchym i dobrze wentylowanym pomieszczeniu zamknięte oryginalne opakowanie. Śruta sojowa jest najczęściej stosowaną paszą białkową roślinną w produkcji pasz dla zwierząt. Soja jest wysyłana do rozdrabniania w celu uzyskania oleju i makuchu, które następnie są wysyłane do ekstrakcji w celu usunięcia pozostałości oleju i uzyskania mączki. Śruta sojowa jest uważana za wyższą niż inne śruty oleiste ze względu na wysoką zawartość białka. Surowiec Soja bez GMO. Dodatkowe informacje Posiłek souabean: Użyj bydła, kurczaka, psa, ryby Rodzaj mączki sojowej Białko 46% Min. Port wysyłki Kapsztad / Durban / Port Elizabeth Wilgotność (%) 10% Maks. domieszka (%) 1% maks. Opakowanie zgodnie z wymaganiami kupującego OEM Przyjęta śruta sojowa, olej < 5%, białko 46% + olej Produkt uboczny wytwarzania oleju uzyskiwany przez ekstrakcję nasion soi (Glycine max (L.) Merr.), z częściową reintrodukcją łusek. Ten produkt ma niską zawartość oleju resztkowego i wynika z mechanicznego nacisku, po którym następuje ekstrakcja rozpuszczalnikiem. Powinien zawierać około 46% (pokarm) białka + olej.
Show original tekst