Wysokiej jakości suszona czerwona fasola nerkowa na sprzedaż Oferujemy małą
czerwoną fasolę nerkową. Ziarna nerki są nazywane ze względu na swój kształt - podobnie jak narządy nerek - i ogólnie są w kolorach czerwonym i białym. Fasola, zwłaszcza czerwona fasola, jest mocna i dobrze trzyma swój kształt. Łatwo wchłaniają również otaczające smaki w naczyniu. Te cechy sprawiają, że są idealnym składnikiem do obfitych i pikantnych potraw, takich jak chili. Czerwona fasola jest bogata w składniki odżywcze i bogata w błonnik pokarmowy, co czyni ją zdrowym wyborem żywności. Podstawowe statystyki składników odżywczych jedna szklanka gotowanej czerwonej fasoli dostarcza 225 kalorii, 1 gram tłuszczu, 15 gramów białka, 40 gramów węglowodanów, 13 gramów błonnika i 4 miligramy sodu. Większość kalorii w czerwonej fasoli pochodzi z węglowodanów. Szorstki rozkład kalorii wynosi 70 procent z węglowodanów, 26 procent z białka i 4 procent z wysokiej jakości detali tłuszczowych, czerwonej fasoli nerkowej z Kamerunu. 650-680100 gram całkowite defekty 1,5% fasoli podzielonej 0,5% fasoli uszkodzonej 0,2% z tej ciężko uszkodzonej 0,1% substancji obcych 0,5% z tych kamieni 0,2% klasy kontrastowej 0,2% Nazwa marki: AGROGLTD Klasa: A Typ: Fasola Nerkowa Opakowanie: MIĘDZYNARODOWY STANDARD I WYMOGI DLA KUPUJĄCYCH
Show original tekst