Suszenie-odwadnianie warzyw, owoców Technologia ta ma patent w Federacji Rosyjskiej
(Eurazja) i we wszystkich krajach WNP, a także w Europie i USA. Możliwe jest wytwarzanie mąki (który następnie można napełnić ciepłą wodą) i uzyskać zdrową owsiankę. Powstałą wodę po wysuszeniu można wykorzystać w kosmetyce jako aromat (z różnych owoców). Załączone są dokumenty dotyczące odwodnienia (suszenia). Istotą odwodnienia jest to, że wszystkie produkty zachowują swoje właściwości od 95 do 98%. Te 2-5% idzie w parze z wodą. Oznacza to, że podstawowe cechy i właściwości produktów pozostają. Jest dobry do długotrwałego przechowywania różnych produktów. Ta technologia jest używana w NASA, przemyśle wojskowym i tak dalej. Na przykład wiele fabryk wyrzuca skórki jabłkowe lub rdzeń i można go użyć, czyli odwodornić i przekształcić w mąkę. Wszystkie odwodnione produkty, w tym mąka, jeśli są nalewane ciepłą wodą, przyjmują swój stary wygląd (tj. Wygląd) W przypadku mąki otrzymuje się owsiankę, która jest przydatna dla dzieci (zdrowe odżywianie). I najważniejszy punkt + tej technologii: kiedy jemy świeże jabłko, ciało zużywa więcej energii na przetwarzanie jabłka w żołądku i jego korzystne właściwości. Odwodniony produkt jest przetwarzany szybciej przez organizm i daje więcej energii. A.
Show original tekst
Odmiana:
golden delicious
Kaliber:
75+
Dostępne ilości:
20 - 50 t
Opakowanie:
brak danych
Kraj pochodzenia:
Serbia
Cena:
4.34 zł/kg
netto
Do uzgodnienia
Opis:
Suszenie-odwadnianie warzyw, owoców Technologia ta ma patent w Federacji Rosyjskiej
(Eurazja) i we wszystkich krajach WNP, a także w Europie i USA. Możliwe jest wytwarzanie mąki (który następnie można napełnić ciepłą wodą) i uzyskać zdrową owsiankę. Powstałą wodę po wysuszeniu można wykorzystać w kosmetyce jako aromat (z różnych owoców). Załączone są dokumenty dotyczące odwodnienia (suszenia). Istotą odwodnienia jest to, że wszystkie produkty zachowują swoje właściwości od 95 do 98%. Te 2-5% idzie w parze z wodą. Oznacza to, że podstawowe cechy i właściwości produktów pozostają. Jest dobry do długotrwałego przechowywania różnych produktów. Ta technologia jest używana w NASA, przemyśle wojskowym i tak dalej. Na przykład wiele fabryk wyrzuca skórki jabłkowe lub rdzeń i można go użyć, czyli odwodornić i przekształcić w mąkę. Wszystkie odwodnione produkty, w tym mąka, jeśli są nalewane ciepłą wodą, przyjmują swój stary wygląd (tj. Wygląd) W przypadku mąki otrzymuje się owsiankę, która jest przydatna dla dzieci (zdrowe odżywianie). I najważniejszy punkt + tej technologii: kiedy jemy świeże jabłko, ciało zużywa więcej energii na przetwarzanie jabłka w żołądku i jego korzystne właściwości. Odwodniony produkt jest przetwarzany szybciej przez organizm i daje więcej energii. A.
Show original tekst