Niektóre z kenijskich odmian mango, które eksportujemy, to: Apple Mango
– bogaty żółto-pomarańczowy kolor dojrzałych owoców o okrągłym kształcie, średniej lub dużej wielkości. Gładka konsystencja, bez włókien. Bardzo słodkie! Ngowe mango - Najpopularniejsza z lokalnych odmian mango z Kenii. Mango Kent – duży zielonkawo-żółty owoc z czerwonym lub szkarłatnym rumieńcem na ramieniu. Jej miąższ jest soczysty, topiący się na kolor ciemnożółty, o bogatym smaku. Mango Tommy'ego Atkinsa – twarde mango, czerwonawe po dojrzeniu i równie pyszne.
Odmiana:
Brak danych
Kaliber:
brak danych
Dostępne ilości:
1 - 5 t
Opakowanie:
brak danych
Kraj pochodzenia:
Kenia
Cena:
1.30 zł/kg
netto
Do uzgodnienia
Opis:
Niektóre z kenijskich odmian mango, które eksportujemy, to: Apple Mango
– bogaty żółto-pomarańczowy kolor dojrzałych owoców o okrągłym kształcie, średniej lub dużej wielkości. Gładka konsystencja, bez włókien. Bardzo słodkie! Ngowe mango - Najpopularniejsza z lokalnych odmian mango z Kenii. Mango Kent – duży zielonkawo-żółty owoc z czerwonym lub szkarłatnym rumieńcem na ramieniu. Jej miąższ jest soczysty, topiący się na kolor ciemnożółty, o bogatym smaku. Mango Tommy'ego Atkinsa – twarde mango, czerwonawe po dojrzeniu i równie pyszne.