Nazwa produktu Ziarna białego pieprzu Nazwa botaniczna Fructus piperis albi
Pochodzenie Turcja Wyjaśnienie Owoce roślin typu Piper nigrum L. (Piperaceae) zbierane są po dojrzewaniu, suszone zgodnie z techniką i obrane Właściwości fizyczne i chemiczne Ciała obce max% 0,5 Wilgotność max % 14 Popiół nierozpuszczalny w HCl (10%) max% 2 Nielotny ekstrakt eterowy min 6,5% Olejek eteryczny min 1 ml / 100g Ziarno łamane max 3% Ziarno czarne max 10% Właściwości mikrobiologiczne Mikroorganizmy Koagulazo-dodatnie gronkowce B. cereus Plan pobierania próbek Salmonella nc 5 2 5 2 5 0 Limity (1) m M 103104103104 0/25 g / ml Metoda EN / ISO 6888-1 / 2 EN / ISO 7932 EN / ISO 6579 Warunki przechowywania Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu miejsce. Okres przydatności do spożycia 2 lata Rodzaje opakowań Słoik PET, słoik szklany, worek próżniowy HDPE, worek Kraft, worek PP. Ostrzeżenia o alergenach Ten produkt został wyprodukowany w tej samej linii co seler, musztarda, sezam i orzechy.
Show original tekst
Odmiana:
biała
Kaliber:
brak danych
Dostępne ilości:
100 - 1000 t
Opakowanie:
brak danych
Kraj pochodzenia:
Turcja
Cena:
Do uzgodnienia
Opis:
Nazwa produktu Ziarna białego pieprzu Nazwa botaniczna Fructus piperis albi
Pochodzenie Turcja Wyjaśnienie Owoce roślin typu Piper nigrum L. (Piperaceae) zbierane są po dojrzewaniu, suszone zgodnie z techniką i obrane Właściwości fizyczne i chemiczne Ciała obce max% 0,5 Wilgotność max % 14 Popiół nierozpuszczalny w HCl (10%) max% 2 Nielotny ekstrakt eterowy min 6,5% Olejek eteryczny min 1 ml / 100g Ziarno łamane max 3% Ziarno czarne max 10% Właściwości mikrobiologiczne Mikroorganizmy Koagulazo-dodatnie gronkowce B. cereus Plan pobierania próbek Salmonella nc 5 2 5 2 5 0 Limity (1) m M 103104103104 0/25 g / ml Metoda EN / ISO 6888-1 / 2 EN / ISO 7932 EN / ISO 6579 Warunki przechowywania Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu miejsce. Okres przydatności do spożycia 2 lata Rodzaje opakowań Słoik PET, słoik szklany, worek próżniowy HDPE, worek Kraft, worek PP. Ostrzeżenia o alergenach Ten produkt został wyprodukowany w tej samej linii co seler, musztarda, sezam i orzechy.
Show original tekst