Migdały pochodziły z ciepłych pustynnych obszarów zachodniej Azji, skąd stopniowo
rozprzestrzeniały się w ciepłych, suchych rejonach basenu Morza Śródziemnego. Migdał znany jest jako królowa róż. W średniowieczu słudzy włączali ich na królewskie uczty, aby pomagać w trawieniu, a co za tym idzie odpustowi ich panów. Smak: Typowy przyjemny smak migdałów, Lekko cierpki. Kolor: Średniobrązowy/brązowy. Dostępne rozmiary: 18-20, 20-22. 22-24. 23-25. 25-27, 27-30, 30-32, 32-34 Wilgotność: maks. 6% Czystość: około 99,00% Złamane migdały: maks. 5% Złe niejasne migdały: 5% Aflatoksyny: maks. 5PPB E. coli: < 3/g Salmonella : Ujemny/375g Aflatoksyny:
Show original tekst
Odmiana:
migdały
Kaliber:
brak danych
Dostępne ilości:
100 - 1000 t
Opakowanie:
brak danych
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Cena:
2607.32 zł/t. (610.00 €/t.)
netto
Do uzgodnienia
Opis:
Migdały pochodziły z ciepłych pustynnych obszarów zachodniej Azji, skąd stopniowo
rozprzestrzeniały się w ciepłych, suchych rejonach basenu Morza Śródziemnego. Migdał znany jest jako królowa róż. W średniowieczu słudzy włączali ich na królewskie uczty, aby pomagać w trawieniu, a co za tym idzie odpustowi ich panów. Smak: Typowy przyjemny smak migdałów, Lekko cierpki. Kolor: Średniobrązowy/brązowy. Dostępne rozmiary: 18-20, 20-22. 22-24. 23-25. 25-27, 27-30, 30-32, 32-34 Wilgotność: maks. 6% Czystość: około 99,00% Złamane migdały: maks. 5% Złe niejasne migdały: 5% Aflatoksyny: maks. 5PPB E. coli: < 3/g Salmonella : Ujemny/375g Aflatoksyny:
Show original tekst