maszyna do produkcji mączki rybnej automat do gotowania mączki rybnej
mączka rybna w kontenerze 1. cena producenta 2. najlepsza cena 3. białko: 48%, 65%, 72% sprzedawana mączka rybna Właściwości Ryba zawiera różnorodne składniki odżywcze, w tym tkankę zwierzęcą, konserwacja Wymagany jest normalny metabolizm, wzrost i rozmnażanie, poprawiło wykorzystanie paszy i pobudza wzrost zwierząt, poprawia odporność na choroby zwierząt, jest w wysokiej jakości paszach dla zwierząt niezastąpionym źródłem białka o wysokiej jakości. Poziom mączki rybnej w rybach jako surowiec, stosowanie nowoczesnych technologii przetwórstwa, wysokiej jakości ryby po gotowaniu, prasowaniu, suszeniu, rozdrabnianiu i innych procesach rafinacji. Wskaźniki jakości przekroczyły poziom wymagań mączek rybnych określony przez państwo, produkt ma stabilną i niezawodną jakość, świeżość jest dobra, smak mączki rybnej, wysoka zawartość białka, łatwo się rozkłada, jest lekkostrawna, łatwo przyswajalna. Specyfikacja Białko: min 65% Wilgotność: maks. 10% Tłuszcz: maks. 10% Sól: maks. 3% Piasek: maks. 3% Popiół: maks. 17% Przeciwutleniacz: 150 ppm min w momencie załadunku Nie zawiera salmonelli, melaminy, ekolii Zaleta 1 Wysokobiałkowe 2.Szybkie utrzymanie zdrowia i wzrostu 3. Poprawa żywienia drobiu 4. Miękki proszek i dobra konsystencja 5. Wolny od zapachu zgnilizny Mączka rybna lub mączka rybna jest produktem handlowym wytwarzanym zarówno z całych ryb, jak i kości oraz podroby z ryb przetworzonych. Jest to brązowy proszek lub placek otrzymany przez wytłaczanie całej ryby lub okrawków rybnych w celu usunięcia oleju rybnego.
Show original tekst