twz. posiada mniejszą zawartość kwasów erukowych, co wpływa na lepszą przyswajalność Makuchu przez zwierzęta, a w szczególności bydło.
Makuch ma postać płatków ,prosto z produkcji jak występuje nie ma żadnego problemu aby zrobić frakcję drobniejszą, jesteśmy przygotowani technicznie.
Makuch o parametrach :
- białko – 31- 32%
- tłuszcz – 10 - 11%
- włókno – 10.5 -12 %
Zamówienia można składać telefonicznie na 668449901 lub na e-mail.
ZAPRASZAAM DO WSPÓŁPRACY
twz. posiada mniejszą zawartość kwasów erukowych, co wpływa na lepszą przyswajalność Makuchu przez zwierzęta, a w szczególności bydło.
Makuch ma postać płatków ,prosto z produkcji jak występuje nie ma żadnego problemu aby zrobić frakcję drobniejszą, jesteśmy przygotowani technicznie.
Makuch o parametrach :
- białko – 31- 32%
- tłuszcz – 10 - 11%
- włókno – 10.5 -12 %
Zamówienia można składać telefonicznie na 668449901 lub na e-mail.
ZAPRASZAAM DO WSPÓŁPRACY