Kawa z beli Łagodna słodka owocowa kwasowość ze średnio lekkim
ciałem i zabarwionymi aromatami i smakami cynamonowo-czekoladowymi Wysokość:> 1600 metrów (5 249,344 stóp). Kawa Bebeka Niska kwasowość, średnie do dobrego ciała, o lekkim cytrusowym smaku. Wysokość: 950–1300 metrów (316,8–4 265,092 stóp). Kawa Harar Średnia do lekkiej kwasowości, całego ciała, mocny smak mokki z nutami jagód. Wysokość: 1510–2 120 metrów (4950–6,950 stóp). Kawa Illubabor Zrównoważony, pełny, mocny smak. Wysokość: 1750–2000 metrów (5740–550 stóp). Jimma Coffee Full o mocnym smaku wina. Wysokość: 1650–2000 metrów (5410–550 stóp). Kawa Kembata Średnia masa i średnia / spiczasta kwasowość z winnymi aromatami jagód i truskawek. Wysokość:> 1600 metrów (5 249,344 stóp). Kawaempti / Ghimbi Kawa Dobra kwasowość, średnie ciało z dzikim owocowym finiszem. Wysokość: 1700-2200 metrów (5570-2710 stóp). Limu Coffee Dobrze zrównoważona filiżanka, średnia kwasowość i ciało o pikantnym / winnym smaku. Wysokość: 1400–2100 metrów (4590–8680 stóp). Kawa Sidamo Jasna kwasowość, średnie ciało o pikantnych i cytrusowych smakach. Wysokość: 1550–2200 metrów (5080–2 210 stóp). Kawa Tepi Niska do średniej kwasowości, dobrze zaokrąglona z gładkim posmakiem. Wysokość: 1100–1 900 metrów (3600–2630 stóp). Kawa Yirgacheffe Jasna kwasowość, średnie ciało, o smaku jaśminu i cytryny. Wysokość: 1770–2200 metrów (5790–2710 stóp).
Show original tekst
Odmiana:
Brak danych
Kaliber:
brak danych
Dostępne ilości:
100 - 1000 t
Opakowanie:
big bag
Kraj pochodzenia:
Etiopia
Cena:
Do uzgodnienia
Opis:
Kawa z beli Łagodna słodka owocowa kwasowość ze średnio lekkim
ciałem i zabarwionymi aromatami i smakami cynamonowo-czekoladowymi Wysokość:> 1600 metrów (5 249,344 stóp). Kawa Bebeka Niska kwasowość, średnie do dobrego ciała, o lekkim cytrusowym smaku. Wysokość: 950–1300 metrów (316,8–4 265,092 stóp). Kawa Harar Średnia do lekkiej kwasowości, całego ciała, mocny smak mokki z nutami jagód. Wysokość: 1510–2 120 metrów (4950–6,950 stóp). Kawa Illubabor Zrównoważony, pełny, mocny smak. Wysokość: 1750–2000 metrów (5740–550 stóp). Jimma Coffee Full o mocnym smaku wina. Wysokość: 1650–2000 metrów (5410–550 stóp). Kawa Kembata Średnia masa i średnia / spiczasta kwasowość z winnymi aromatami jagód i truskawek. Wysokość:> 1600 metrów (5 249,344 stóp). Kawaempti / Ghimbi Kawa Dobra kwasowość, średnie ciało z dzikim owocowym finiszem. Wysokość: 1700-2200 metrów (5570-2710 stóp). Limu Coffee Dobrze zrównoważona filiżanka, średnia kwasowość i ciało o pikantnym / winnym smaku. Wysokość: 1400–2100 metrów (4590–8680 stóp). Kawa Sidamo Jasna kwasowość, średnie ciało o pikantnych i cytrusowych smakach. Wysokość: 1550–2200 metrów (5080–2 210 stóp). Kawa Tepi Niska do średniej kwasowości, dobrze zaokrąglona z gładkim posmakiem. Wysokość: 1100–1 900 metrów (3600–2630 stóp). Kawa Yirgacheffe Jasna kwasowość, średnie ciało, o smaku jaśminu i cytryny. Wysokość: 1770–2200 metrów (5790–2710 stóp).
Show original tekst