Szczegóły ogłoszenia

Sprzedam pozostałe , 3419.44 zł/t. (800.00 €/t.)

Stany Zjednoczone, dodano 28/01/2021 11:21

Wyświetleń: 2 766

Opis:

DATY Produkty i charakterystyka AgriFoods Co oferuje najwyższej jakości daktyle

organiczne pozyskiwane w sposób zrównoważony z Iranu po bardzo konkurencyjnej cenie. Oferowane odmiany to Piarom, Zahedi i Rabbi. Daktyle Piarom, zwane również daktylami Maryami, są półsuszone (wilgotność poniżej 15%), większe niż inne odmiany (3-5 cm), o cienkiej skórce i czarno-brązowym kolorze. Jest powszechnie uważana za najsmaczniejszą i najbardziej cenioną ze wszystkich półwytrawnych odmian daktyli w Iranie. Ze względu na dużą zawartość fruktozy w daktylach Maryami najlepiej nadają się dla osób z cukrzycą. Nadaje się również do astmy, raka okrężnicy i żołądka, ponieważ jest bogaty w potas. Odmiana Zahedi jest jednym z głównych gatunków suszonych owoców daktylowych i charakteryzuje się imponującym rocznym plonem. Uważana za najczęściej używaną odmianę daktyli w Iranie. Irańskie daktyle Zahedi zawierają różnorodne minerały (takie jak potas, magnez i białko), witaminy (takie jak witamina A, kompleks witamin z grupy B i witamina C) oraz cukry (np. Fruktoza). Daktyle rabina należą do najbardziej lubianych i najwcześniejszych odmian daktyli w Iranie i na świecie. Daty rabina (rabina) znajdują się tuż za datami Stamaran, Shahani, Mazafati i Kabkab, ponieważ mają największą wartość ekonomiczną ze wszystkich dat wyprodukowanych w Iranie. Daktyle irańskiego rabina są półsuchymi, długimi, owalnymi daktylami, o długości około 3-5 cm (ale są dostępne w wielu rozmiarach) w pewnym stopniu podobnymi do Piarom, ale bez zmarszczek na skórze Piarom. Mają cienką, mięsistą skórę, która przylega do miąższu z miękką teksturą. Daktyle irańskiego rabina mają atrakcyjny czarny kolor oraz wyjątkowy i nie do opisania smak. Mają zawartość wilgoci około 16%. Ważność dat wynosi co najmniej 2 lata w przypadku przechowywania w lodówce i do 3 miesięcy w chłodni. Daktyle najlepiej nadają się do spożycia lub do dalszego przetwarzania w przemyśle spożywczym. W skrócie: Odmiany: Piarom (Maryami), Zahedi, Rabbi (Rabee) Kolory: brązowy do czarnego Ważność: w lodówce: ponad 2 lata lub 3 miesiące w chłodni Proces produkcji i zbioru Nutskala ma średnią roczną zdolność produkcyjną 50 ton . Większość daktyli Piarom jest produkowana w okolicach Hajjiabad, Hormozgan w południowym Iranie. Odmiana Rabi jest uprawiana wyłącznie w Iranie, a odmiany uprawiane w prowincjach Sistan i Baluchestan są znane z produkcji daktyli o szczególnie wysokiej jakości. Metody uprawy stosowane w przypadku tej uprawy to tradycyjne metody konwencjonalne. Okres zbiorów daktyli w Iranie przypada na jesień i przypada na okres od października do grudnia. Daktyle dojrzewają i suszą się na drzewie i są gotowe do zbioru, gdy osiągną ciemniejszy kolor (dokładny kolor zależny od odmiany) i prawidłową wilgotność, chronione owoce są wstrząsane, zbierane, sortowane, selekcjonowane i pakowane. W skrócie: Wielkość produkcji: 300 MT / rok Sezon zbiorów: od lutego do października Kontrola jakości AgriFoods Co zapewnia jakość swoich dat, dbając o to, aby drzewa daktylowe były dobrze utrzymane, owoce były chronione przed owadami i brudem. Podczas zbioru daty są ręcznie wybierane i sortowane przez dobrze wyszkolonych specjalistów, a produkt końcowy jest pakowany przez zakłady autoryzowane przez laboratoria kontroli jakości w kraju pochodzenia. Produkt posiada również organiczną kontrolę jakości i testy kontroli zdrowia, a także posiada certyfikat Halal i ISO. AgriFoods Co (USA / Europa) - Siedziba główna 13423 W 92s St, Lenexa, KS 66215, USA E: (1)agrifoodsco@gmail.com (2)ceo@agrifoodsco.com Tel / WhatsApp: +1 (408) 753 5175 Tel / WhatsApp: +27 83437 9455 Strona internetowa: www.agrifoodsco.com Show original tekst
Odmiana: Brak danych
Kaliber: brak danych
Dostępne ilości: 100 - 1000 t
Opakowanie: brak danych
Kraj pochodzenia: Maroko
Cena: 3419.44 zł/t. (800.00 €/t.) brutto Do uzgodnienia
Opis:

DATY Produkty i charakterystyka AgriFoods Co oferuje najwyższej jakości daktyle

organiczne pozyskiwane w sposób zrównoważony z Iranu po bardzo konkurencyjnej cenie. Oferowane odmiany to Piarom, Zahedi i Rabbi. Daktyle Piarom, zwane również daktylami Maryami, są półsuszone (wilgotność poniżej 15%), większe niż inne odmiany (3-5 cm), o cienkiej skórce i czarno-brązowym kolorze. Jest powszechnie uważana za najsmaczniejszą i najbardziej cenioną ze wszystkich półwytrawnych odmian daktyli w Iranie. Ze względu na dużą zawartość fruktozy w daktylach Maryami najlepiej nadają się dla osób z cukrzycą. Nadaje się również do astmy, raka okrężnicy i żołądka, ponieważ jest bogaty w potas. Odmiana Zahedi jest jednym z głównych gatunków suszonych owoców daktylowych i charakteryzuje się imponującym rocznym plonem. Uważana za najczęściej używaną odmianę daktyli w Iranie. Irańskie daktyle Zahedi zawierają różnorodne minerały (takie jak potas, magnez i białko), witaminy (takie jak witamina A, kompleks witamin z grupy B i witamina C) oraz cukry (np. Fruktoza). Daktyle rabina należą do najbardziej lubianych i najwcześniejszych odmian daktyli w Iranie i na świecie. Daty rabina (rabina) znajdują się tuż za datami Stamaran, Shahani, Mazafati i Kabkab, ponieważ mają największą wartość ekonomiczną ze wszystkich dat wyprodukowanych w Iranie. Daktyle irańskiego rabina są półsuchymi, długimi, owalnymi daktylami, o długości około 3-5 cm (ale są dostępne w wielu rozmiarach) w pewnym stopniu podobnymi do Piarom, ale bez zmarszczek na skórze Piarom. Mają cienką, mięsistą skórę, która przylega do miąższu z miękką teksturą. Daktyle irańskiego rabina mają atrakcyjny czarny kolor oraz wyjątkowy i nie do opisania smak. Mają zawartość wilgoci około 16%. Ważność dat wynosi co najmniej 2 lata w przypadku przechowywania w lodówce i do 3 miesięcy w chłodni. Daktyle najlepiej nadają się do spożycia lub do dalszego przetwarzania w przemyśle spożywczym. W skrócie: Odmiany: Piarom (Maryami), Zahedi, Rabbi (Rabee) Kolory: brązowy do czarnego Ważność: w lodówce: ponad 2 lata lub 3 miesiące w chłodni Proces produkcji i zbioru Nutskala ma średnią roczną zdolność produkcyjną 50 ton . Większość daktyli Piarom jest produkowana w okolicach Hajjiabad, Hormozgan w południowym Iranie. Odmiana Rabi jest uprawiana wyłącznie w Iranie, a odmiany uprawiane w prowincjach Sistan i Baluchestan są znane z produkcji daktyli o szczególnie wysokiej jakości. Metody uprawy stosowane w przypadku tej uprawy to tradycyjne metody konwencjonalne. Okres zbiorów daktyli w Iranie przypada na jesień i przypada na okres od października do grudnia. Daktyle dojrzewają i suszą się na drzewie i są gotowe do zbioru, gdy osiągną ciemniejszy kolor (dokładny kolor zależny od odmiany) i prawidłową wilgotność, chronione owoce są wstrząsane, zbierane, sortowane, selekcjonowane i pakowane. W skrócie: Wielkość produkcji: 300 MT / rok Sezon zbiorów: od lutego do października Kontrola jakości AgriFoods Co zapewnia jakość swoich dat, dbając o to, aby drzewa daktylowe były dobrze utrzymane, owoce były chronione przed owadami i brudem. Podczas zbioru daty są ręcznie wybierane i sortowane przez dobrze wyszkolonych specjalistów, a produkt końcowy jest pakowany przez zakłady autoryzowane przez laboratoria kontroli jakości w kraju pochodzenia. Produkt posiada również organiczną kontrolę jakości i testy kontroli zdrowia, a także posiada certyfikat Halal i ISO. AgriFoods Co (USA / Europa) - Siedziba główna 13423 W 92s St, Lenexa, KS 66215, USA E: (1)agrifoodsco@gmail.com (2)ceo@agrifoodsco.com Tel / WhatsApp: +1 (408) 753 5175 Tel / WhatsApp: +27 83437 9455 Strona internetowa: www.agrifoodsco.com Show original tekst
Lokalizacja
Stany Zjednoczone
ID ogłoszenia 68340

Chcesz kupić lub sprzedać towar którego szukasz?

Wystaw ogłoszenie KUPNA lub SPRZEDAŻY

Potrzebujesz pomocy?

Skontaktuj się z naszym Biurem Obsługi Klienta

Skontaktuj się z nami
Agro-Market24 Międzynarodowa Giełda Rolna

Copyright © 2025 Agro-Market24
Wszelkie prawa zastrzeżone.

 Do góry Masz pomysł na współpracę?