Bez GMO, w 100% wolne od jakichkolwiek barwników, aromatów i
środków przeciwpieniących. Specyfikacje produktu Rafinowany olej sojowy SPECYFIKACJA CHEMICZNA Ciężar właściwy: 0,916-0,922 Współczynnik załamania światła: 1,465-1,475 Metale ciężkie, Metoda II: maksymalnie 0,001% Liczba jodu: 120-141 Wolne kwasy tłuszczowe: <2,5 ml 0,02 N NaOH Nadtlenek: maksymalnie 10,0 Tłuszcz skład kwasowy: Palmitynian: 7-14 Stearynian: 1-6 Oleinian: 19-30 Linolan: 44-62 Linolenian: 4-11 Kolor Gardner: 4 max Wygląd: Zielonkawożółta, jasna i klarowna oleista ciecz Smak i zapach: Mdły, prawie bezwonny Typowa liczba nadtlenków: <1,0 meq / kg Punkt dymienia: 230C min. Temperatura zapłonu +/- 10 ° C: min. 330 ° C. SPECYFIKACJA OPAKOWAŃ +/- 10C. Opakowania: 1 L / 3 L / 5 L / 10 L / 25 L / 1000 L Butelki PET Przechowywanie: Chronione przed światłem i nie powyżej temperatury pokojowej Okres trwałości: 18 miesięcy Olej sojowy. Właściwości fizyczne Stan fizyczny: Ciecz Wygląd: Jasnożółty, klarowny i lśniący Smak: Mdły Zapach: Mdły Kolor: 5 - 13,5 Żółty / 0,6 - 2,0 Czerwony Normy jakości. Wolny kwas tłuszczowy%: 0,05 - 0,1% Wartość nadtlenkowa meq / kg: 0,5 - 1,0 meq / kg Współczynnik załamania w 40oC: 1,4666 - 1,47 Wartość jodu (Wijs): 123 - 139% Wilgotność: 0,05 - 0,1% Test na zimno: 5,5 godz. Wartość zmydlenia: 191 - 192 Temperatura dymu: 460 - 465oF Temperatura zapłonu: 650 - 655oF Temperatura pożaru: 690 - 695oF UŁATWIONY KONTAKT Z ADRESEM E-MAIL I NUMEREM KONTAKTOWYM WHATSAPP W CELU UŁATWIENIA KOMUNIKACJI.
Show original tekst