1. WIETNAM DŁUGIE ZIARNO BIAŁY RYŻ 5% ŁAMANY - ŁAMANY:
5,0% MAKS. - WILGOTNOŚĆ: 14,0% MAKS. - USZKODZONE ZIARNA: 1,0% MAKS. - ŻÓŁTE ZIARNA: 0,5% MAKS. - CIAŁY OBCE: 0,1% MAKS. - ZIARNA GLUTYNU: 1,5% MAKS. - PADDY KERNELS: 15 SEED / KG MAX - CHALKY KERNEL: 6,0% MAX - RED I RED BATED KERNEL: 2,0% MAX - IMMATURE KERNELS: 0,5% MAX - ŚREDNIA DŁUGOŚĆ CAŁEGO ZIARNA: 6,2MM - STOPIEŃ FREZOWANIA: DOBRZE FREZOWANE / POLEROWANE 4. WIETNAM DŁUGIE ZIARNO BIAŁY RYŻ 20% ŁAMANY - ŁAMANY: 20,0% MAKS. - WILGOTNOŚĆ: 14,5% MAKS. - USZKODZONE ZIARNA: 1,5% MAKS. - ŻÓŁTE ZIARNA: 1,25% MAKS. - CIAŁY OBCE: 0,15% MAKS. - ZIARNA GLUTYNOWE: 1,5% MAKS. - PADDY KERNEL: 25 SEED / KG MAX - CHALKY KERNEL: 7,0% MAX - RED I RED BED KERNEL: 5,0% MAX - IMMATURE KERNELS: 0,5% MAX - STOPIEŃ FREZOWANIA: DOBRZE MELONE 5. WIETNAM DŁUGIE ZIARNO BIAŁY RYŻ 25% ŁAMANY - ŁAMANE: 25% MAKS. - WILGOTNOŚĆ: 14,5% MAKS. - USZKODZONE ZIARNA: 2,0% MAKS. - ŻÓŁTE ZIARNA: 1,5% MAKS. - CIAŁ OBCY: 0,2% MAKS. - ZIARNA GLUTYNOWE: 1,5% MAKS. - PŁASKIE ZIARNA: 25 NASION / KG MAKS. - KREDY ZIARNA: 7,0% MAKS. - CZERWONE I CZERWONE ZIARNA: 5,0% MAKS. - NIEZWYKŁE ZIARNA: 0,5% MAKS. - STOPIEŃ FREZOWANIA: DOBRZE ZIĘBIONE
Show original tekst